Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 

Jag gillar Alexanders lena nyrakade snopp, och hans hårig rumpa:)

Blev otroligt jävla full på krogen i helgen, träffar då på min polares lillasyster. För att göra en lång historia kort så låg jag men hans syrra. Men det värsta var att jag var så full att jag råkade trycka in den i 2an på henne av misstag och nu vill hon inte prata med mig #jagfickbajspåsnoppen SHIT VA PIN!

Va på en kryssning så hade jag precis duschat och polarna sliter av mig handuken och låser ut mig ur hytten, Shitvapin.

nu ska man ta en marlboraoz o en kaffe paous shit va pin

Satt och kollade på porr och onanerade. När jag var klar vände jag mig om, och på mitt bord stod ett glas mjölk och varma mackor.

Skulle brunka i skolan, glömde låsa dörren och in kom städerskan.... SHIT VAAA PIIIN!

Var på fest och och flirtade me några brudar, börjar sedan strula med en av dom blir sedan avbruten av min flickvän... SHIT VA PIN!

Idag jag gå toa, inge toa papaer , shiyt va pinn

Jag sa till min kompis att jag kände de vet du... några timmar efter när vi åkte buss på lidingö gick chris och johan på. jag vågade inte säga hej och dom har aldrig sett mig förut. så min kompis sa högt: du känner ju inte alls de vet du?! ja tror att dom hörde för de lät som nån av dom sa "SHIT VA PIN"

var idag med tjejen man är på gång med. Kollade på en bra film och började mysa. gjorde upp en deal att om hon fick klippa mina naglar så skulle jag få en puss. sen när man skulle pussa henne blev det inte som jag hade tänkt mig, en puss för henne var tydligen ett hångel så när jag fick hennes tunga började jag hosta SHIT VA PIN!

Mamma kom på mig när jag runka på toan, ja hon kom i min panna...

Ringde min crush och förklarde min kärlek innan hon ens han säga hej. När mitt fina tal var över säger hennes pojkvän "gulligt" och slänger på luren. PIN ELLER VAD

Läs noga! Är det pin att gilla 99-00or? NEJ jag är 96a och jag tycker d är så. Jag tycker inte det. Jag pippade en 99 igår och hon skrek för mycket sen kom min mamma hem och sa att jag är pedofil och kastade ut mig. Nu är jag hemma hos min kompis och är tvungen att bo där.Jag gillar när jag knullar yngre tjejer och när de skriker. Kände ba för att skriva här. Tycker ni att d e pin?

Skulle bajsa, drogen en brunk! SHIT VA PIN

Idag när jag var på stranden när det var knök fullt med folk så badade jag o mina polare, och ni vet när man får in vatten i näsan o sen åker det ut, då kan de följa med snor. så gick jag runt i 30min utan att märka det tills jag gick på toa och fick se det i ansiktet, SHIT VA PIN!

Kragen på min GANT har vikit sig uppåt, alla brudar går från niagarafallet till saharaöknen. LOL

hade en gäst hemma igår och sov jätteskönt under natten. Sa det till alla mina vänner och alla misstolka SHIT VA PIN!!!!

Älgade sönder inför några klasskamrater, SHITVAPIN

Visa fler PINS