Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


Grannen spelade alldeles för hög musik, klagat flera gånger. Sen träffades vi i tvättstugan, ville skälla på han fast det ena ledde till det andra. Jag fick snällt slicka upp all sperma sen.. idag är vi kk, och grannar som bor på samma våning vägg i vägg. Det pinsamma är fortfarande hemligt, men han har sambo som inte vet om hans och lina äventyr..

Igår stod jag mellan två tjejer vid skåpen på skolan. Den ena sa "hej snygging"och jag ba "tjena" och blinkade med ett öga. Men då sa hon"jag pratar med Nichole ditt ägg!" !!SHIT VA PIN!!

En gång när jag skulle gå och lägga mig så bestämde jag mig för att dra en go runk. Efter ett tag så kommer fosterbrorsan in stormandes och säger "SLUTA RUNKA", jag får panik och han började asgarva SHIT VA PIN

Skulle lägga en ljudlös mök i skolan en gång men råkade istället skita på mig då jag var dålig i magen och hade fått diarré. Fick panik men försökte inte visa, så gick till toaletten och slängde kallingarna i papperskorgen. Sen när jag gick ut så mötte jag en klasskompis som gick in på toan. Shit va Pin. Ska tilläggas att ja lukta skit resten av dagen då skiten i kallingarna t

Jag går en bit bakom en tjej som inte har sett mig än. Hon börjar klia sig hårt i röven och lägger en riktig brakare bakom sig. Sedan ser hon mig. shit vad PIN!

När jag skulle lägga ut detta så kom det upp ett meddelade (Kontrollfältet stämmer inte Shit va pin) PIN!

Min kompis köpte godis på ett café som hette ägg tody. Han kallade dom toddy toddy. När han skulle köpa mer gick han in på caféet och sa ' har ni toddy toddy' SHITVAPIN

Skulle gå in på pappas facebook (via mobil) för att kolla hur andra ser min profil, efter nån dag så får han ett meddelande från en tjej "vem är du äckliga gubbe?" jag hade tydligen råkat komma åt lägg till vän... Det var pin som fan, och min pappa är 66 bast. DE VA PINMODE.ON SHIT VA DE VA PIN PUNKT.COM

Har inte gjort något pin, ville bara lägga upp detta för att jag har inget att göra

skulle lägga up en video som redigerat en hel natt så då när jag laggt upp den var den 30 sec lång SHITVAPIN

Senaste gången jag var inne på shitvapin.com var precis när sidan var ny. Nu gick jag in här för att se hur mycket den har växt, men jag såg att det bara laddas upp ca 2 inlägg per dag. Shit va pin!

Shit vad pin att be om det, men är det inte dags att lägga upp DJ hunks träningsschema och matvanor!

Skulle gasa på min kompis moppe, gasar in den i en altanvägg/staket. Och den pajar.. #fanvapin

alla i klassen satt tysta i klassrummet på matten och så lägger man en fjärt så det ekar i klass rummet... SHIT VA PIN

Jag råkade lägga äckligaste äggmöken på bussen alla hörde och kände den. DET VAR PIN!!

Var iväg på en resa med några vänner. Mitt under en römpedans upptäcker jag att min mobil är försvunnen. Självklart antar jag att någon har snott den. Jag hade på mig korta shorts, så korta att det enbart får plats två fickor. Jag hade en "säker" ficka och en direkta motsatsen. Dessvärre valde jag att lägga mitt ciggpaket i den säkra fickan och mobilen i den andra.

Drog på fekke med polare i helgen. Började hångla med en tjej efter en lång tid. Efter en stund höll jag bära henne mot väggen men föll bak med henne... shiiit.

Inlägget under stämmer inte, shit va pin.

95 % av alla inläggen är fake, bara för att få likes.. SHIT VA PIN!

När någon glömmer skriva SHIT VA PIN i slutet av sitt inlägg. SHIT VA PIN

Visa fler PINS