Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


jag var på en fest och jag ser mina shabab hålla på med tjejer, de var en tjej som strulade med en terrorist och senare en transa till sist damade en tjockis henne och höll på så tills hon fick dricka hans saliv

Morsan kom in i mitt rum när jag höll på att suga av brorsan och hans två polare. Shit va pin.

"Höll på" med min vibrator när hela familjen kommer in shit va pin

hade hällt upp kaffe och skulle hälla i mjölk,hällde i för mycket så det rann över. sen när jag skulle gå och sätta mig så spliller jag igen... SHITVAPIN!

Min killkompis sa att han anmält oss ti sex olympics "tränade" en månad med honom innan ja fatta att de nt fanns (hade skrutit ti min bff om de hon hon höll på o garva ihjäl sig)

Förra månaden när jag va på bio, då kom en tjej fram till mig och fråga vad jag hade på min t-shirt och jag svara mjölk men de va ju såklart en saggfläck (spermafläck)

Öppnar en öl, snart dags att gå in i duschen. Jag ska runka.

Jag har gillat en tjej i min klass typ hela mitt liv. Hon heter Moa Malmsköld, men jag har aldrig vågat säga något till henne om det.

När jag drar på fester tar jag med mig filmjölk istället för alkohol! #shitvapin

Var på grönsaksavdelningen på Coop med mina grannar (ett par). Jag och tjejen konstaterar att morötterna är extra stora. Till slut får jag fram en riktigt gigantisk och fläker ur mig "ÅH JÄVLAR, VILKEN NEGER-KUK!" med påföljden att en svart man plötsligt har dykt upp fem meter ifrån oss. Killen och jag stod helt tysta och garvade bakom en hylla. Röda i ansiktet kan man säga! Shit V

Min flickvän har sparat bilder på Chris på sin mobil och likear alla hans bilder på instagram. När jag frågar varför så säger hon att det är för att hon gillar de vet du, men hon följer inte ens thor. Shit va pin

Jag var ny på jobbet och skulle gå på toaletten. Det luktade som en mördad bajskorv där inne och toaletten var helt brunlackerad. Så jag gick ut igen och skulle gå in på en annan toalett. När jag öppnade dörren kom VD:n och gick in och jag höll i dörren för honom. Han trodde det var jag som sabbat toaletten när jag egentligen var helt oskyldig, PIN. (Jag har bytat jobb nu)

Skulle äta en glass bakom en snygg kille, glassen föll i håret på killen istället för í min munn :S

Höll på att dejta en kille en gång som jag verkligen tyckte om. Vi pratade om våra familjer och min är riktigt stor. Skojade till det och sa att "det hade varit skönt om man bara haft en av varje". Menade egentligen en bror och syster. Han tog det som föräldrar. Hans mamma är tydligen död.

Drog på fekke med polare i helgen. Började hångla med en tjej efter en lång tid. Efter en stund höll jag bära henne mot väggen men föll bak med henne... shiiit.

Åkte på universitetsbesök med skolan. Hade fruktansvärt ont i magen på bussen. Satt och kämpade, men efter ungefär halva vägen 2h, kände jag hur det börja komma. Höll emot som bara den! Till slut rann det bara. Diarré. Jag bajsade ner mig i bussen!! Gjorde allt för att dölja lukten. När vi kom fram var mina byxor aldeles blöta av bajs. Satt på toan resten av dagen.. Så otrolig

Satt och kollade på porr och onanerade. När jag var klar vände jag mig om, och på mitt bord stod ett glas mjölk och varma mackor.

Visa fler PINS