Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


"></p> En gång var jag på dejt med snyggaste tjejen på skolan och allt gick bra. Men sedan fick jag se att min körv med mos som jag beställde var fett jävla stor. Jag försökte äta den men jag började choka fett hårt på den så hon trodde jag var gay och pratade aldrig mer med mig. #ShitVaPin

En gång var jag på dejt med snyggaste tjejen på skolan och allt gick bra. Men sedan fick jag se att min körv med mos som jag beställde var fett jävla stor. Jag försökte äta den men jag började choka fett hårt på den så hon trodde jag var gay och pratade aldrig mer med mig. #ShitVaPin

Var hemma hos en dejt och lånade hans dator. När jag skrev in "www." gav Chrome som första förslag pornhub.com. Jag undrar hur många gånger han besökt den sidan... PIN...

Höll på att dejta en kille en gång som jag verkligen tyckte om. Vi pratade om våra familjer och min är riktigt stor. Skojade till det och sa att "det hade varit skönt om man bara haft en av varje". Menade egentligen en bror och syster. Han tog det som föräldrar. Hans mamma är tydligen död.

Jag blev medlem på http://knullas.se och raggade upp en snygg tjej. Insåg sen att det var polarens lillesyrra. SHIIT VAA PIIN!!

glömde plånkan hemma när jag var på dejt. SHIT VA PIN

Var på en dejt och drack vatten, satte vattnet i FEL strupe.. Hostade i typ 2 minuter, hon bara stirrade på mig. Shit va pin!

jag var på en dejt med en skitsnygg tjej sen råkar jag fisa en riktig äggare så det stank hela rummet, hon ville inte träffa mig mera efter det..

När man säger till sin dejt att "jag tar det här, du behöver inte betala". Sen har man inte pengar på kortet. SHIT VA PIN.

En tjej som jag var på dejt med sa att hade snor i mustachen.. SHIT VA PIN

Skulle vara glassig och bjuda tjejen på glass i dag när vi var ute i solen. Så skulle jag precis betala med kortet så blev det inte godkänt. Jag hade inga pengar. Så vi fick strunta i glassen... Shit va PIN!

Jag ÖVERTALADE en tjej i dag att vi skulle se en viss biofilm. Hon ville egentligen se en annan. Men jag tjatade och sen såg vi den och den var SÄMST... Shit va PIN!

Visa fler PINS