Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


Läraren böjer sig fram till en på andra bordet så fiser hon ShitVaPin !!!

Skulle skicka det första meddelandet, kontrollbokstav T, jag trodde V. PIN! Nästa var, V, trodde det var Y. PIIN! Nästa var, A, YEAH det är B! Skulle skriva in det här, skulle skicka in det, bokstaven var N, skrev M... SHIT VAD PIIIIN!!!!!

Jag satt i en båt och fiskade med min crush för ett tag sen och jag sa "i den där viken finns det garanterat mycket fisk, tog av mig kepsen och kastade, då sa hon, då borde det finnas mycket fisk i dina vikar" Är bara 20 dessutom. Shit Va Pin!

När jag och en kompis var och fiska så ramlade jag i!SHIT VA PIN!

Skulle knulla min tjej bakifrån då hon råkar fisa (2 gånger) Shit va pin de var!

Satt bredvid en man på bussen när han plötsligt började prata i telefon, hans breath var som en blandning av TORS fisar och en bränd hyena. Andedräkten satt kvar ett tag så när en assnygg tjej kom och satte sig trodde hon att de var min breath

Var på gymmet igår och körde några sitt-ups,så går de förbi några brudar typ 5or, så jag körde på lite extra och spänner hela kroppen för de ska se ut som jag inte tar i men så fiser jag, en riktigt hård fis, så hård att brudarna bara åker iväg... kändes lite som en Bowling strike, Men sjukt pin

låg och kysstes med min pojkvän, och han råkade fisa för första gången SHIT VAD PIN

Asså fiskgrattäng och morrötter och tripple cheese men gamla disktrasor... alt det här är metaforer för kladdkaka DET VET DU!!!!!!

Satt och pluggade med min tjej och helt plötsligt säger hon att hon var tvungen att fisa. Tar det som ett skämt men gissa vad jag känner en minut senare?!?!? SHIT VA PIN!

Åker på affärsresa i Italien och glömmer att köpa en Armani-kostym och kör upp en pizza i fisringen istället, shit va pin

En svart man fistade mig och sen bröt han min arm, shit va pin

Ligger å myser med en brud å sen råkar jag fisa... Skämdes som en jude å sprang hem

Det är en kille på facebook som skriver massa smöriga texter så det ska låta som han är perfekt fast det är han ju SÅKLART INTE på sin profilbild och skriver sen "lämna en like så jag vet att du läst hela texten". Fiskalikes.com SHIT VA PIN!

jag var på en dejt med en skitsnygg tjej sen råkar jag fisa en riktig äggare så det stank hela rummet, hon ville inte träffa mig mera efter det..

hade precis vaknat och la iväg världens jävla superfis och sen kom jag på att jag sov hos bruden, shit va PIN

Visa fler PINS