Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


Jag hade fest hemma, hångla med en tjej i mina föräldrars säng, hon sög min kuk och jag sprutade jättemycket i hennes mun. Då spydde hon rakt ut, hela sängen och golvet blev fullt av spyor.

Hade sex med brorsans kompis, vi bestämde oss för att sen prova analt. Hade aldrig kört det förut. Vi började köra på ett tag, tills en äcklig bajsdoft, fick började sprida sig i hela rummet. Hade fått baksug. Sen hörde jag han säga "vad i helvete", han drog ut den och snoppen var full med bajs klimpar, sedan såg jag hur det rann bajs ned för mina ben och det hade kommit i sängen. L

Blev otroligt jävla full på krogen i helgen, träffar då på min polares lillasyster. För att göra en lång historia kort så låg jag men hans syrra. Men det värsta var att jag var så full att jag råkade trycka in den i 2an på henne av misstag och nu vill hon inte prata med mig #jagfickbajspåsnoppen SHIT VA PIN!

Jag var full på min egna fest och tog min mammas dildo och stoppa i den i ett glas sprit och skrek högt "this is real cocktail!" SHIT VA PIN!

Var på fest och och flirtade me några brudar, börjar sedan strula med en av dom blir sedan avbruten av min flickvän... SHIT VA PIN!

Var full och gick fram till Chris M och berättade att han gillat två av mina instagram bilder. Shit va pin

Skulle ge en kille som ville ligga mitt nr men är för full för att tänka och ger ut min pappas nr. Killen smsar. FAAN VAD PIN

jag åt en kaka som far full av p piller shit va pin för min morsa

Var skitfull och skulle pissa på en nattklubb, men jag gick in i TJEJERNAS och pissade i deras handfat. (Trodde det var en urinoar). Nu är jag BANNLYST på alla klubbar i Stockholm

Fick äntligen träffa De Vet Du, men var för full och sa Chris till Johan SHIT VA PIIN!

Satt på bussen med mitt Crush , hon fråga om vi skulle lyssna på musik tillsammans och gav mig den ena hörluren , vi lyssna ett tag och när jag gav tillbaka hörluren var den full av öronvax ...... Shit va pin!

Skulle se er på Tegel i april och var hur jävla taggad som helst! Började föra tidigt och blev bajsfull. innan klockan ens var tolv hade jag spytt på tre olika ställen och blivit eskorterad hem. INNAN ni ens hade kommit dit liksom... äckligt PIN

jag sög av min kompis en gång när jag va full de va najs, jettepin

ute och raggar, är så full att jag börjar ragga på min kusin. Fan vad jag fick höra på släktkalasen sen.

blev för full igår så däckade och missade eran spelning här i Västervik, SHIT VA PIN

Min kompis ville jävlas med mig och så bytte han ut ringsignalen på min mobil till "sex-stön". Sen hade han dessutom lagt mobien längst ner i min väska. Jag hade ingen aning om detta så när jag satte mig på en knökfull buss på väg hem ringde han och sex-stön ekade över hela bussen.

Tja. Sorry jag skallad khop era huvuden. Bra live-gig. Ni är skojjiga. /bärtz fortf.full

jag är full å jag börjar bli kåt! #shit va pin

Visa fler PINS