Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


Min killkompis sa att han anmält oss ti sex olympics "tränade" en månad med honom innan ja fatta att de nt fanns (hade skrutit ti min bff om de hon hon höll på o garva ihjäl sig)

Jag var hemma hos min killkompis igår och vi satt och kolla på film och hans pappa också, hah. Men helt plötsligt så börjar hans pappa smeka mig på låret osv. Och jag visste inte vad jag skulle göra så jag sa ''Jag ska bara gå på toa'' Och stog där inne litet tag och när jag kom ut så satte jag mig bredvid min killkompis sen och han frågade varför jag satte mig här och jag ba ''J

Var hos min killkompis i helgen och vi sov i samma säng och han vart kåt och började smeka mig, jag hoppade såklart på och jag stönade lite för högt så han pappa kom in och precis då sprutade han.. SHIT VA PIN!!!

En killkompis fråga hur det "gick" med en kille jag snapat med ett tag och om vi var fett på G. Hade inga känslor för killen och skrev det till kompisen samtidigt som jag skrev att HAN HADE KÄNSLOR FÖR MIG(han skrev tidigare att han gillade mig). Kompisen skrev sedan att han bara drev med mig och att "killen" satt bredvid och hade sett alltihop och sagt att han inte alls trodde vi två va p

Var i skolcafeterian och snackade med mina vänner plus en killkompis. Anyway så smög hans kompis bakom honom och drog ner hans byxor men råkade få ner hans kallingar också. Jag såg ju hans grej och hans kompis kom nära mig och frågade endast mig om jag såg. Shit va pin!

Var kåt och frågade min bästa kill kompis om Han kunde pulla av mig. Han sa nej, det blev pinsam stämning SHIT VAD PIN!

Blev av pullad av en killkompis så Kom hans pappa in i rummet och såg när jag blev pullad. SHIT VA PIN

Gick och snackade med sin killkompis (är själv kille), så råkade händerna snudda vid varandra, SHIT VA PIN

Jag kom in i min kompis rum när hon och hennes killkompis hade ja lite mys, han hade brallorna nere..... Shit va pin

Visa fler PINS