Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


Skulle lägga en ljudlös mök i skolan en gång men råkade istället skita på mig då jag var dålig i magen och hade fått diarré. Fick panik men försökte inte visa, så gick till toaletten och slängde kallingarna i papperskorgen. Sen när jag gick ut så mötte jag en klasskompis som gick in på toan. Shit va Pin. Ska tilläggas att ja lukta skit resten av dagen då skiten i kallingarna t

Satt i möte på verkstan i dag drog av en riktig jävel, varpå vår ruskigt fina kundmottagerska ställer sig upp å säger: å va äckligt du är mycket har mökat??

Jag råkade lägga äckligaste äggmöken på bussen alla hörde och kände den. DET VAR PIN!!

Igår när jag satt på bussen kände jag hur trycket började öka där bak så jag la av en mök. Efter några sekunder känner jag hur illa den luktar och märker att alla omkring mig börjar hålla för näsan, till och med den snygga tjejen två rader framför mig, så jag höll för näsan jag med så ingen skulle fatta att det var jag. Shit va PIN!!

Polarn ringer på skype Jag sitter och kollar porr Ska klicka "Avböj" Råkar missclicka och det blir "Acceptera" Han hör mig ha på redig jävla bondage-porr 30 sekunder senare Hela skolan vet om Fy helvete va pin

UFFFFT vad jag gillar när jag mökar under täcket. Sen lägger jag mitt huvud under o luktar på de. SHIIIT. Men igår va min tjej hos mig sen råkade jag möka sen smygluktade jag det och hon märkte det och idag skrev hon att hon lämnar mig. Shit va pin :(

Lägger en riktig äggmök i klassrummet när alla mina kompisar är där inne då jag böjer mig fram över bänken för att krama en tjej i klassen. Shit va pin!

Fan.. Jag va påväg hem och hade hörlurarna på. Utan att tänka mig för la ja av några jävla mökar som hördes trotts att ja hade hög musik i lurarna. Sekunden efter sista möken joggar min snygga grannes pappa förbi och kollar bak på mig med höjda ögonbryn. Hoppas han inte berättar för henne... Shit Va Pin!

när man lägger en mök och tror att den är tyst, men nej.. SHIT VA PIN

Sitter på middag med familjen och behöver lägga en mök, försöker lägga en smygarmök men blir en högljudd och lång istället. SHIT VA PIN

En gång när jag va med min kompis och 2 andra tjejer som vi är på g med, så satt alla sig ner på marken. Och jag skulle sätta mig bredvid ''min'' tjej, och då råkade jag sätta mig på henne och mökade henne mitt i facet. Shit Va PIN!

Åt en äggmacka till frukost. Sen fick jag springa till bussen för att hinna och hann inte borsta tänderna. Sen hade jag äggandedräkt och äggmökar hela dagen... Shit va PIN!

Hade precis lagt en mök i hissen i dag så kom en snygg tjej in. Så luktade det asmycket och vi var tvungna att åka två våningar ihop... Shit va PIN!

Det luktar mök hemma hos mig typ. Så jag undviker att bjuda hem folk. Shit va PIN!

Mökade i dag i skolan... Alla kände och fattade att det var jag. Shit va PIN!

I dag råkade jag möka när jag körde bänkpress. Jag tror att en annan som var i samma rum hörde. Shit va pin!

Visa fler PINS