Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


Grannen spelade alldeles för hög musik, klagat flera gånger. Sen träffades vi i tvättstugan, ville skälla på han fast det ena ledde till det andra. Jag fick snällt slicka upp all sperma sen.. idag är vi kk, och grannar som bor på samma våning vägg i vägg. Det pinsamma är fortfarande hemligt, men han har sambo som inte vet om hans och lina äventyr..

Går på samma skola som dom gick på i slutet på musikvideon till shit va pin.. Asså shit va pin

Skulle åka tåg så jag gick upp på perrongen, var dock 45 minuter tidig, så jag sätter mig och lyssnar på musik. Lyssnar på "den kan inte stå". Sjunger med högt eftersom ingen är där. När låten är slut hör jag hur några pratar, vänster mig om och sär sitter några snygga killar, som garvar som fan. Shit va pin...

Skulle lyssna på musik i mina hörlurar idag på skolan.När jag sätter igång musiken så upptäcker jag att hörlurarna inte sitter i och hela klassen hör vad jag lyssnade på!

Kom på att jag hade Pitbull på min Spotify-lista med housemusik. Jag tycker att han är bra, sjukt värd att ligga etta på topplistan över hela världen med TIMBER tillsammans med KE$HA.

Satt på bussen med mitt Crush , hon fråga om vi skulle lyssna på musik tillsammans och gav mig den ena hörluren , vi lyssna ett tag och när jag gav tillbaka hörluren var den full av öronvax ...... Shit va pin!

Gick förbi min gamla lärare, en riktig MILF. Glömde att jag hade musik när jag sa hej och jag pratade ASHÖGT så att hon blev ASRÄDD. SHIT VA DE VA PIN

Såg inte den nya musikvideon "Haterz" förens idag :s

Ångra sig att man inte valde estet och inriktade sig på musik->Blockflöjt. SHIT VA PIN

Tänkte starta "mmmbop" på förfesten. Sökte på "Hanson BROTHERS" på spotify. Shit va pin!

Fan.. Jag va påväg hem och hade hörlurarna på. Utan att tänka mig för la ja av några jävla mökar som hördes trotts att ja hade hög musik i lurarna. Sekunden efter sista möken joggar min snygga grannes pappa förbi och kollar bak på mig med höjda ögonbryn. Hoppas han inte berättar för henne... Shit Va Pin!

Satt på förfest med typ tjugo stycken och min spellista på spoitfy spelades, så sa en snygg brud vafan är det för dålig musik? kan nån byta?.. SHIT VA PIN

sitter i en restaurang och jag var tvungen att fjärta så var det musik på så tänkte jag att inge hör så jag fes och jag kom på att jag hade min mp3 spelare på ._.

Förra veckan startade jag och några kompisar ett ROCKBAND. Idag när vi repade första gången så kom några tjejer från fritidsgården in och sa "NI SUGER". Idag la vi ner bandet. Shit Va PIN!

Jag försökte göra en hitlåt igår och visade mamma. Hon ville va snäll men jag märkte att hon tyckte den var SÄMST... Shit va PIN!

Visa fler PINS