Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


Idag hade jag en lektion och en av mina elever behövde lite hjälp med ett mattetal, helt plötsligt kände jag något på mitt ben. Han hade fått erektion. Jag blev genast nervös och började rodna. Det var lite pin kände jag..

Skulle fotograferas i kalsonger så blev jag nervös och orolig för hur paketet så ut. Och bara för att jag tänkte att jag absolut inte fick så fick jag lite stånd. Det syntes astydligt och alla såg. Shit va PIN!!!!

Hade raggat på en riktigt het brud en hel kväll, ni vet en tio-poängare som man aldrig ens tror själv att man kan få. Då alla skulle dra från festen så frågade hon om jag ville hänga med henne hem, då vi väl låg där var jag så jävla nervös och full så att han där nere strejkade. Shit va pin...

Jag jobbar på mcdonalds och igår så kom det in en assnygg kille och handlade och jag blev helt nervös och glömde bort saker och sånt i hans beställning och sen skulle jag skämta om nåt som jag inte ens minns men han fatta inte så det blev så jävla stelt o helt knäpp tyst när han väntade.. Shit va pin

Igår hade jag bestämt, me en tjej som ja har snackat med asmycke på fb men inte träffat irl, att hon skulle komma o kolla på min basketträning sen skulle vi hänga. Jag vet inte vad som hände men det blev stelt och vi hälsade aldrig ens... Hon va den enda i hallen som inte tränade o alla frågade varandra vem "tjejen" va o jag låssades som inget. Shit va PIN!

Visa fler PINS