Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


Jag kissade ner mej och fes skithögt inför min kille föratt han kittlade mej jättemycket..... han skratta bara ohc tyckte det va kul :( Sen fick ja cyckla hem i blöta jeans.....SHIT VA PIN!!!!

När man ska prutta, så kommer det BAJS - SHIT VA PIN!

Är hos kompis går på toa och pruttar skit högt... Shitvapin

Jag raggade upp en kille på krogen. Vi gick hem till honom och jag förstod att killen fortfarande bodde hemma. Så vi gick ner till källaren, där han hade sitt rum. Vi går in i mörkret, lägger oss i sängen och börjar mysa lite. Efter ett tag hör jag några riktiga prakt pruttar, asså riktigt höga. Då märker jag att killen delar rum med sin bror som sedan fortsatte att prutta hela nat

Lägger en riktig äggmök i klassrummet när alla mina kompisar är där inne då jag böjer mig fram över bänken för att krama en tjej i klassen. Shit va pin!

Min flickvän kan inte göra pruttljud med tungan!! PRETTY F..KING PIN

Jag var på gymmet och körde Squats och var skitnödig och tänkte köra sista set och gå på toa och jag gymma med en polare och hans syrra (som är jävligt het och vi hade nått på gång) så när jag försökte ta upp vikterna inför en squat så hördes ett högt otrevligt ljud.. Det luktade som fan också som tur garvade mina polare fast annat folk låtsades som inget hände.. SHIT VA PIN

Jag är kille och gillar inte bearnaisesås! Shit Va PIN!

När man pruttar i klassen och förväntar sig att den ska vara tyst, men så blir det tvärtom. SHIT VA PIN!

Hade precis lagt en mök i hissen i dag så kom en snygg tjej in. Så luktade det asmycket och vi var tvungna att åka två våningar ihop... Shit va PIN!

Det luktar mök hemma hos mig typ. Så jag undviker att bjuda hem folk. Shit va PIN!

Visa fler PINS