Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


Jag kom hem till min flickvän en tidig morgon tillsammans med henne. Hon låste upp och sa att hennes föräldrar är vakna och att jag kunde gå in i köket så länge och hon skulle gå på toa. (För att komma till köket går man en genväg genom föräldrarnas sovrum). När jag kliver ingenom deras sovrum så står morsan på alla fyra och farsan slår hans penis i hennes ansikte.... Riktigt

Bajsade högt på toan när kollegorna fikade utanför. Riktigt stelt...

Drog en Runk, och en Riktigt Redig sådan. Kom i naveln.

Skulle ligga med arbetskollega och då hände en riktig pingrej... Ni kan säkert lista ut resten

Jag kan äta asmycket mat. Det är därför jag gillar att ta mycket på talriken. Skit vad pin att jag har glömt hämta posten

Jag går en bit bakom en tjej som inte har sett mig än. Hon börjar klia sig hårt i röven och lägger en riktig brakare bakom sig. Sedan ser hon mig. shit vad PIN!

När flickvännen tror att Alejandro Fuentes-Bergström avslutar Swag i skogen med att säga "å du KVIDER, du vill inte ha den samlag. Men han FÅR SITT i alla fall." vill man sjukna under jorden... Riktigt pin. Uppenbarligen är det "han fortsätter iaf"

Hahaha du Mikal som skrev "Låg med TORS syrra och hade djup ångest efteråt. Försökte få goda råd av DJ Hunk men han teg. Insåg då att jag gjort något riktigt pin." Tor har ingen syrra hahahaha shitvapin!!

Låg med TORS syrra och hade djup ångest efteråt. Försökte få goda råd av DJ Hunk men han teg. Insåg då att jag gjort något riktigt pin.

Skojade om att jag skulle ligga med min kompis syrra , råkar ligga med henna på riktig . Nu fick han redan på det...SHITVAPIN!!!!

Satt i möte på verkstan i dag drog av en riktig jävel, varpå vår ruskigt fina kundmottagerska ställer sig upp å säger: å va äckligt du är mycket har mökat??

kolla in våran dolda kamera riktigt pin! http://www.youtube.com/watch?v=RZQ0cIhLpbQ tack på förhand!

Var på grönsaksavdelningen på Coop med mina grannar (ett par). Jag och tjejen konstaterar att morötterna är extra stora. Till slut får jag fram en riktigt gigantisk och fläker ur mig "ÅH JÄVLAR, VILKEN NEGER-KUK!" med påföljden att en svart man plötsligt har dykt upp fem meter ifrån oss. Killen och jag stod helt tysta och garvade bakom en hylla. Röda i ansiktet kan man säga! Shit V

Igår kollade jag och min familj på "Karatefylla" riktigt pin när alla sex skämt sades och alla i familjen satt där knäpptysta..

Satt och Runka sent på kvällen och trodde att mina fördelarna hade Gått och lagt sig, sen när jag körde kom morsan in och fråga vad jag håller på med, så jag fick värsta hjärtattacken och drog på mig ett täcke fort som fan, hon sa att det var helt naturligt att onanera, så hon kommod mig

Satte på Shit va Pin låten, dagen efter skriver hon på min logg på facebook "Hatar dig eller vem det nu var som satte på den jävla shit va pin låten, okej" Riktigt pin!

Var på gymmet idag och står o byter om sen så slår ja i en kant med lilltån och skriker "FITTNEGER". Kollar bakom mig och ser en riktigt jävla stor svart snubbe SHIT VA DE VA PIN

Såg på de vet du serie( avsnitt 5) igår, så är der ju riktig snygga tjejer i avsnittet! Hade sätt typ 7 min eller nått av avsnittet så kom morsan in och jag hade riktig stånd, morsan kom in oxh såg bongen, så hon trodde att jag hade runkant.

Gick förbi min gamla lärare, en riktig MILF. Glömde att jag hade musik när jag sa hej och jag pratade ASHÖGT så att hon blev ASRÄDD. SHIT VA DE VA PIN

Visa fler PINS