Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


Hej. Jag har haft sex med min lillasyster, och töjt henne enormt mycket. Hon är 5 år yngre än mig, jag vill inte att mamma ska veta. Vad gör jag? Snälla hjälp mig!!! mvh. Carl

Pojkvännen berömde mig hur bra jag var på att suga av honom idag, endast min tvillingsyster har varit hemma idag..

Hade sex med en kille i hans bil, familj med 3 barn går förbi medan de stirrar in i bilen med stora ögon..

Har haft en crush på en as snäll, het tjej i 2 och ett halvt år nu, fick just reda på att hon var lesbisk... Och jag hade första året sagt vad jag tyckte xD

Min killkompis sa att han anmält oss ti sex olympics "tränade" en månad med honom innan ja fatta att de nt fanns (hade skrutit ti min bff om de hon hon höll på o garva ihjäl sig)

en gång så spydde jag på en tjej när vi skulle ha sex #shit va pin

Ja hade sex med min kompis bror som är två år äldre hans lillebror kom in när vi körde anal...

Fick reda på att han under min kommentar är gay eftersom han går i min klass, men ändå ljuger om sin sexualitet... SHIT VA PIN!

hade sex med en kille, min lillasyster kom in och pekade på spermafläcken i sängen och frågade vad det var.. SHIT VA PIN!

Hade sex med min pojkväns brorsa och sen kom min pojkvän in i rummet mitt i allt och så spruta brorsan honom rakt i fejset...SHITVAPIN!

Badade isvak med en snygg brud, hon ville ha sex direkt efter och drog av mig badbrallorna. Shit va pin.

Hade sex med min flickvän inne i en provhytt, vi blev utslängda...

Jag lyssnade på MILF och så kom texten när Tor säger : Nej men asså, ni vill ha sex med min mamma .. haha och precis då så kommer min morsa in och hör det.. så kolla hon jättekonstigt på mig.. jag blev röd som en tomat i ansiktet. SHIT VA PIN!

Jag är en kille på 18 år och min bästavän spelade upp, din syrra, för mig för några dagar sen.. och direkt efter det så berättade han att han hade haft sex med min syrra.. oschysst ! #Shitvapin #dinsyrra

var på fest igår och släpade hem mig en killvän och vi hade sex. Nästa dag visade det dig att det var hans pappa!!! SHIT VA PIN!!

Var hos min killkompis i helgen och vi sov i samma säng och han vart kåt och började smeka mig, jag hoppade såklart på och jag stönade lite för högt så han pappa kom in och precis då sprutade han.. SHIT VA PIN!!!

Har knulla min tränare o han e 5 år äldre, kunde nt gå efteråt hamna ljuga till mamma att jag sover hos en kompis för att hon inte skulle veta att ja haft sex...

Visa fler PINS