Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


Grannen spelade alldeles för hög musik, klagat flera gånger. Sen träffades vi i tvättstugan, ville skälla på han fast det ena ledde till det andra. Jag fick snällt slicka upp all sperma sen.. idag är vi kk, och grannar som bor på samma våning vägg i vägg. Det pinsamma är fortfarande hemligt, men han har sambo som inte vet om hans och lina äventyr..

En gång skulle jag slicka en tjejs klitta men då kom en en tsunami ner från hennes snippa!

Ibland när jag är ensam åker jag ut på landet och klappar hästar. Det är ju egentligen inget konstigt med det men en gång gick det överstyr och hästen fick ståfräs och jag börja slicka på den fett hårt asså shit va pin. :(

Pappa kom på mig när jag slickade mamma. Shit va pin

Pappa kommer in i rummet när mamma slickar mig. Shit va pin.

Det godaste på kvinnan är klittan. Pin att slicka but hole!!

Var på fest. Skrek "men JAG VILL HA FITTA!!" sen skulle jag bjuda upp till dans. Blev nekad av alla och kunde knappt ens prata, typ.

Slickade min tjej i doggystyle position varpå jag ser att hon har bajs runt analöppningen, Shiiiiit va pin det var!!

slicka en tjej under täcket och hon fes o ja fortsatte slicka sen efteråt så sa hon inte ett ord på hela kvällen , SHIT VA PIN!

Kom på mig själv med att ha på 'vi slickar klitta' i bakgrunden när jag ringde faster.

jag hade också stånd för lärare när jag var lika som du jaa. nu finns bara torra mammor messa mig hjalle om du vill slicka mig <33333 shit va pin

Jag hade smort in kuken med jordnötsmör och ropade på min hund att komma in, Medans hon vilt slickar i sig jordnötsmöret så kommer jag på hennes huvud, Hon springer sedan ner med satsen på huvet ner till köket där hela min familj sätter och äter.

Jag gillar att slicka kicki SHIT .. wait for it ... VAPIN

Varför har ni tagit bort " vi slickar klitta" ? D:

JAAAAG ÄLSKAAAR PANDABJÖRNAR FÖR DÅ KAN JAG KOMMA PÅ DERAS PÄLS OCH SLICKA DE I ARMHÅLORNA!! SHIIT VA PIN

Slickade Kuken på hunden. Fel huundd!! SHITT VA PIIIN

Skulle kolla film igår med en assnygg kille. Vi känner inte varann asbra men har smsat lite o så. Allt va bra tills hans hund kom, för den började flåsa o försökte hela tiden lukta mig mellan benen, och slicka. Vi skrattade lite men hunden fortsatte.. När jag kom hem insåg jag att jag hade fått min mens... Shit Va Pin

Jag skulle ringa min flickvän, men råkade ringa min mamma o då började jag stöna o sa jag vill slicka din fitta :S Shiiit VA PIN

Blev kär i en gamer, min kompis syrra... och när jag skulle slicka hennes klitta så märkte jag att hon va en han. SHIT VA PIN!

Drog hem en tjej igår på fyllan. Hon var väldigt full. Så gick jag ner och slickade henne så DECKADE hon när jag höll på att slicka. Shit va PIN!

Visa fler PINS