Skriv något PIN

(separera med mellanslag, max 10)
 


Grannen spelade alldeles för hög musik, klagat flera gånger. Sen träffades vi i tvättstugan, ville skälla på han fast det ena ledde till det andra. Jag fick snällt slicka upp all sperma sen.. idag är vi kk, och grannar som bor på samma våning vägg i vägg. Det pinsamma är fortfarande hemligt, men han har sambo som inte vet om hans och lina äventyr..

Jag hade fest hemma, hångla med en tjej i mina föräldrars säng, hon sög min kuk och jag sprutade jättemycket i hennes mun. Då spydde hon rakt ut, hela sängen och golvet blev fullt av spyor.

Hade precis runkat och så tappade jag mobilen i sperman, #SHITVAPIN

Min pojkvän torrjuckar mig i sömnen o ja tror han nyss spruta sperma på min rumpa..

hade sex med en kille, min lillasyster kom in och pekade på spermafläcken i sängen och frågade vad det var.. SHIT VA PIN!

När man runkar i badrummet och sperma flyger på golvet... Shit vad pin att folk ska gå där sen även när jag har torkat bort.

Förra månaden när jag va på bio, då kom en tjej fram till mig och fråga vad jag hade på min t-shirt och jag svara mjölk men de va ju såklart en saggfläck (spermafläck)

Skulle ha sex med en kille inatt.. Allt var bra under förspelet men precis när vi skulle börja ha sex så blev han sur och gick ut. När jag kollade på lakanet såg jag spermafläckar och när han kom tillbaka sa han "fan ja håller på med en annan tjej så jag kan inte".. han hade på sig kalsonger och hade inte stånd trotts att de bara hade gått 10 sekunder sen han gick ut.. Shit Va Pin

Jag är 15 och har inte fått äkta sperma än... Det kommer INGET när jag får skön känsla. Shit va PIN!

Igår skulle jag testa min nya UVlampa i min sons rum(jag håller på med foto). När jag kollade mot sängen såg jag att sängkläderna och även väggen brevid sängen var helt "nedsprudad" av sperma. Shit va PIN!

Visa fler PINS